ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР RF 263N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

144/54/57 cm

вкупен волумен бруто/нето волумен

216/213 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

171/42 L

Енергетска класа

F

Гас

R600

боја

бела/сребрена

изменливи врати

√ 

регулирачки ногарки

прилагодувачки стаклени полици

√ 

полица за јајца

Потрошувачка на ел. енергија

212 kWh / год

Ниво на бучност

41 dB

Top
Added to wishlist!