ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР RF 330

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

170/60/60 cm

вкупен волумен (бруто/нето волумен)

313/312 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

242/70 L

Енергетска класа

А+

Гас

Р600

боја

бела

изменливи врати

регулирачки ногарки

√ 

задни тркалца

полица за млечни производи

√ 

дел за зеленчук

√ 

држач за јајца

√ 

прилагодувачки полици на врата

√ 

прилагодувачки стаклени полици

√ 

комора за замрзнување

√ 

Потрошувачка на ел. енергија

255 kWh / год

Ниво на бучност

40 dB

Top

Пребарувај favoritelectronics.com