Спецификации

Капацитет

50 L

Тип на контрола механички

√  

Димензии

426 х 614 mm

Тежина

(нето/бруто) 18/21 kg

Моќност

220-240V; 50 Hz

Фиксна температура на вода до

80 C°

Термозаштита против прегревање

 106 C°

Термометар

√  

Грејна моќност

1980 W

Работен притисок

8 bar

Сигурносен вентил max

10 bar

Приклучок за вода

1/2 inch

Заштитна магнезиум анода

Грејач

бакар

Дијаметар

380 mm

Емајл

сафирно плав

Изолација

Пур пена

Top

Пребарувај favoritelectronics.com