Спецификации

Капацитет

80 L

Тип на контрола механички

√  

Димензии

426 х 614 mm

Тежина

(нето/бруто) 18/21 kg

Моќност

220-240V; 50 Hz

Регулација на температура на вода

35-85 C°

Копче за регулација на температура на вода

√  

Термозаштита против прегревање

106 C°

Грејна моќност

1980 W

Работен притисок

8 bar

Сигурносен вентил max

10 bar

Приклучок за вода

1/2 inch

Заштитна магнезиум анода

√  

Грејач

бакар

Панел LED

термостат

Дијаметар

380 mm

Емајл

сафирно плав

Изолација пур пена

√  

Top

Пребарувај favoritelectronics.com