Спецификации

Капацитет

80 L

Тип на контрола механички

Димензии

426/874 mm

Тежина

24/27 kg

Моќност

220-240V; 50 Hz

Фиксна температура на вода до

80 C°

Термозаштита против прегревање

 106 C°

Термометар

√  

Грејна моќност

1980 W

Работен притисок

6 bar

Сигурносен вентил

√  

Приклучок за вода

1/2 inch

Заштитна магнезиум анода

√  

Грејач

бакар

Дијаметар

380 mm

Емајл

сафирно плав

Изолација

Пур пена

Top

Пребарувај favoritelectronics.com