ТЕРМО БОКАЛ Т-1798 БЕЛ

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

 1,7L

Moќност

2200 W

ON/OFF индикатор

√  

360° база

√  

Материјал

Пластика

Капак со заклучување

√  

Скриен грејач

Автоматско исклучување

√  

Голема рачка

√  

Boil dry заштита

√  

Складирање на кабелот

√  

Нелизгачка база

√  

Top
Added to wishlist!