ТЕРМО БОКАЛ Т-4028A INOX

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

 1,7L

Moќност

2200 W

ON/OFF индикатор

√  

360° база

√  

Материјал

Инокс/пластика

Капак со заклучување

√  

Скриен грејач

√  

Автоматско исклучување

Boil dry заштита

√  

Складирање на кабелот

Нелизгачка база

√  

Top
Added to wishlist!