Спецификации

Моќност

1800 W

Гранитни плочи (мобилни)

Регулација

 3 нивоа

Термостат со сијалица

√  

Нелепливи плочи

√  

180 ° ротирачко горно тело

√  

Боја

 Црвена

Напон

230V/50HZ

Приклучок

VDE

Димензии на плочи

(23,5 x 31,0 cm)

Top

Пребарувај favoritelectronics.com