Тостер за двопек TA01101

СПОДЕЛИ

Спецификации

Моќност

700W

Механичка контрола

7 позиции на термостат

Копче за стопирање

Фиока за трошки

Индикатор

Капацитет

2 лепчиња

Top
Added to wishlist!