За нас

Favorit Електроникс е препознатлив бренд за бела техника и мали апарати за домаќинство. Нашата компанија работи на глобално ниво, со седиште во Европа, во Македонија.

bela-tehnika

Ние сме меѓународен бренд кој состави тим од експерти, од различни земји во светот во областа на (создавањето) развојот, дизајнот и производство на електрична опрема за секојдневна употреба.

Нашиот тим му се обраќа на современиот човек и работи во насока на подобрување на производите и услугите за клиентите, сè со цел да се подобри квалитетот на животот на нашите клиенти.

Ние навистина веруваме дека апаратите кои ги произведуваме, како и самиот живот секогаш можат да бидат повозбудливи, поубави и позабавни отколку што ни се чини, и ова е пораката која сакаме да ја пренесеме на сите наши клиенти, каде и да се.

Мисија

Нашата мисија е „најдоброто за своите пари“, најдоброто за паритеbest value for money тоа значи дека односот на квалитетот и цената одговораат на потребите на голем број на корисници. Со цел да живееме заедно со нашите клиенти постојано ги истражуваме нивните потреби, ги следиме трендовите, стекнуваме нови знаења и користиме најнова технологија.

Визија

Гледаме напред, бидејќи иднината е наш сојузник во креирањето на нови и подобри производи и услуги.

Секој ден растеме, конкурентни сме на пазарот, секогаш високо позиционирани, лидери во обезбедување на високо квалитетни услуги.

Ние живееме заедно.

televizori
Top